Så er vi her igjen, planlegging, noe du bare MÅ mestre hvis du ønsker å bli den beste du kan bli. Det koster litt tid i starten, men så ser du stille og rolig at ting begynner å løsne.

Les mere

Trennerstil

For noen så faller pedagogikk ofte naturlig, er du ekstrovert, god faglig på idretten, god selvtillit og er generelt meget demokratisk i tankegangen din, vil det å væres trener virke smertefritt.

Les mer
Ting du bør få med deg i 2019

2019 byr på mange spennende konkurranser og arrangementer, dette er terminlisten du bør få med deg! Jeg har valgt å ikke ta med mesterskap som er utenfor skandinavia.


Læs mere
Fast turnapparatoppset i trampett

I tumbling og frittstående så får man alltid det teppet eller den tumblingen som man har i konkurranse. Lengden, bredden og høyden er akkurat det samme, hardhet...

Les mer
Styrketrening hva og hvordan

For utenom spesifikk turntrening så er styrketrening øverst på min prioriteringsliste. En essensiell del av hver eneste trening, en del av trening som er vinn eller...

Les mer

Viktigheten bak planlegging

Er det en ing jeg kan se tilbake på som har hjulpet er det planlegging og alle skjemaene jeg har laget, skrevet og levert ut.
 Jeg har hatt mye bedre kontroll på hva som skjer.

Les mer