Turnklær i høy kvalitetTrendsættende
Dansk designHøy service & rådgivning
Choose language

Om oss

CHOPAR SPORT ble grunnlagt i 1999 og har siden den tid vokst seg stor. Bedriften har vokst betydelig de siste årene, og er i dag den ledende samarbeidspartner til hele turn-Danmark. I de siste årene har vi utvidet vår horisont og bygget opp et godt samarbeid med foreninger i Norge, Sverige, Island og andre europeiske land.
I 2012 begynte vi å levere drakter til rosporten i Danmark, og den dag i dag er vi Danmarks ledende leverandør av turnklær og drakter til rosporten. Ved siden av vår egne rodrakter, fører vi også et stort utvalg av merket CRAFT.

Vi er en ordreproduserende virksomhet, som produserer og selger turnklær, roklær, fritidsjakker og bukser til bl.a. DGI’s Verdenslag, det danske landslag i roing, idrettslag/foreninger, folkehøgskoler og landslag.
Basen vår ligger i Ikast, Danmark hvor vi har 22 medarbeidere. Det er fra denne basen mønstrene blir laget, og spesialdesign blir gjort til virkelighet. Alle varer blir sendt herfra. Prøver av spesialdesign sys på vår egen systue i Ikast, hvorav resten av produksjonen foregår på systuer i Polen, som vi er i kontakt med daglig.

Make your own style!
Ved siden av produktene i vår inspirerende katalog og her på hjemmesiden, er vi eksperter på å utvikle turn- og roklær som dekker ditt behov perfekt. Dette skjer gjennom tett kontakt mellom våre designere, selgere og trenerne i laget, slik at det blir et perfekt resultat og det riktige designet kommer frem.

CHOPAR SPORT er mer enn bare turn- og roklær. Vi leverer også jakker, bukser, gensere, t-skjorter m.m. til grupper, skoler og foreninger. Her har du også mulighet til å designe og utvikle ditt eget produkt og gjøre det til noe unikt.


Om Chopar

Chopar har laget turndrakter i mer enn 25 år,
og er den største produsent av turnklær i Skandinavia.
Chopar tilbyr deg som den eneste produsent
muligheten til å designe din helt egen turndrakt, du
bestemmer farger, design og stoff.

Frakt og levering

Leveringtid: 5-10 dager (webshop)
Fri frakt ved kjøp over 900,- NOK (Bring)
30 dagers full returrett

Leverandør for de beste

Chopar har leveret turndrakter til Norges landslag
i TeamGym, National Danish Performance Team,
Tysklands landslag i TeamGym og mange flere.
readmore

Kundeservice

+45 97 14 41 43
info@chopar.no
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943