Kjøpsbetingelser – Webshop varer

1.Kjøp hos CHOPAR SPORT

Det er ikke inngått en bindende kjøpsavtale, før du har motatt en ordrebekreftelse fra CHOPAR SPORT

2.Pris

Den angitte pris ved bestillingstidspunktet er den gjeldende pris. Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor det ikke opplyses om annet.

Det tas forbehold for:
-Valutaendringer
-Force majeure
-Leveringssvikt
-Avgiftsendringer
-Utsolgte varer og trykkfeil.

3.Levering

Det tas forbehold om utsolgte varer og utsatt leveringstid hos Chopar Sport sine grossister og underleverandører.

4.Betaling

Du kan bestille og betale online via:

Dankort (1,45 DKK)
Visa Dankort (1,45 DKK)
Visa utland (3,75 %)
MasterCard Danmark (1,75 %)
MasterCard utland (3,75 %)
Visa Electron (1,25 %)
Faktura (39 DKK)
PayPal (3,6 %)

Ved bruk av betalingsmulighetene medfølger det er kortgebyr som belastes av PBS, PayEx eller PayPal. Dette gebyret er angitt i parentesen. Betales det med betalingskort er du alltid sikret mot misbruk og du har muligheten for å avvise en betaling, når du mottar betalingsoversikten din. Du har ingen selvrisiko i tilfelle ditt kort blir misbrukt i en internettbutikk som benytter SSL (Secure Socket Layer). Beløpet blir hevet fra din konto den dagen vi sender varen din.

5.Reklamasjoner – webshop

Alle varer hos CHOPAR SPORT er kvalitetsvarer. Hvis det skulle være en feil eller mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte oss. Vi vil gjøre alt for å hjelpe deg med reklamasjonen, og du vil som utgangspunkt få reparert eller byttet varen.

Ønsker du å returnere varen pga. reklamasjon eller feillevering, ber vi deg utfylle og sende med returseddel som står nedenfor sammen med varen din. Varer som returneres på postoppkrav, eller sendes uten porto vil ikke bli mottatt av CHOPAR SPORT med mindre det foreligger en avtale om dette. Se returseddel nedenfor.
Du har iht. kjøpsloven, 2 års reklamasjonsrett. Du vil i utgangspunktet få reparert varen hvis varen er påført synlig fabrikasjonsfeil. Kan varen ikke repareres vil den bli byttet til en ny vare i samme størrelse og modell.  Dette forutsetter selvfølgelig at reklamasjonen er gyldig og at mangler ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annet skadeforvoldende atferd.
Du skal reklamere innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen. Reklamerer du innen 2 uker anses reklamasjonen alltid for å være innen fristen.

Det er nå mulig å klage via det europeiske felles klager system ODR.
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

6.Returrett

CHOPAR SPORT tilbyr 14 dagers full returrett, gjeldende fra den dagen du mottar varen. Varen returneres ubrukt og i samme stand som ved mottakelse. VIKTIG: Varen byttes kun hvis alle prisetiketter er intakte og forsatt sitter på varen. Dette sikrer deg som kunde at du alltid mottar en vare som er ubrukt.

Det er kjøper som har ansvaret for å betale omkostninger ved en retur av en vare. Alle produkter som returneres skal være forsvarlig innpakket.

Vi anbefaler å returnere varen via GLS eller Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måten er det mulighet for å spore pakken, og fjerne enhver tvil om pakken er kommet frem eller ikke. Det gir deg også mulighet for å etterlyse pakken såfremst utlevering ikke har funnet sted.

7.Bytting av vare

Ønsker du å bytte en vare til en annen størrelse skal du retunere varen sammen med en utfylt returseddel og vi senderdeg en ny vare så raskt som mulig.
Ønsker du pengene i retur, må du utfylle en returseddel med et kontonummer, vi vil da overføre pengene til din konto så raskt som mulig. Varer som returneres på postoppkrav eller sendes uten porto vil ikke bli mottatt av CHOPAR SPORT.

VIKTIG: Husk å utfylle returseddel.

8.Leveringsbetingelser

Ved webshop bestillinger av lagervarer blir varene sendt innenfor 1-2 virkedager, såfremst varen er på lager. Hvis varen er utsolgt eller under produksjon vil det bli opplyst forventet leveringstid.

Kjøper faktureres for den aktuelle fraktpris.

9.Eiendomsrett

CHOPAR SPORT forbeholder seg full eiendomsrett med de tilhørende rettigheter over varen inntil endelig betaling er fullført.

10.Transportskader

Transportskader skal omgående meldes til fraktselskapet eller posten. Er det avtalt på forhånd med transportselskapet at varen leveres uten kvittering, er CHOPAR SPORT uten risiko hvis varen skulle forsvinne eller bli skadet.

11.Force majeure

Blir leveringen forhindret eller delvis forhindret pga. force majeure, fritar det CHOPAR SPORT for ethvert ansvar. Under force majeure tilhører bl.a. arbeidskonflikter, krig, borgerkrig, blokade, avsperringer, politiske uroligheter, mangel på drivmidler, eller andre ytre omstendigheter som påvirker levering.

12.Rådgivingsansvar

CHOPAR SPORT sin bistand til kjøper eller kjøpers rådgiver med teknisk rådgivning, betraktes alene som retningsgivende og uten ansvar av CHOPAR SPORT.

13.Produktansvar

Ved skade på person eller gjenstand, som et følge av mangel eller feil ved leverte produkter, tar ikke CHOPAR SPORT ansvar utover lovpålagt ansvar.

CHOPAR SPORT påtar seg ikke i noen tilfeller ansvar for driftstap, tidstap, fortjenestetap, eller annet indirekte tap.  

14.Produkter

CHOPAR SPORT utvikler stadig nye produkter for å være i forkant med utviklingen. Derfor tas det forbehold for endring av modeller, sortiment, farger og priser som er i våre kataloger og hjemmeside.

15.Sikkerhet

Personopplysninger brukes utelukkende i forbindelse med en ordre. CHOPAR SPORT behandler alle personopplysninger med 100 % fortrolighet, og i overensstemmelse med persondataloven. Kredittkortopplysninger sendes kryptert til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved å se etter en hengelås nederst i browseren.