Ting du bør få med deg i 2019
21-03-2019

Photo: Oliver Høgfeldt Bay 

Siden turn ikke er en idrett hvor det skjer noe hver helg så vil de helgene det arrangeres noe være viktige å få med seg. 2019 byr på mange spennende konkurranser og arrangementer, dette er terminlisten du bør få med deg! Jeg har valgt å ikke ta med mesterskap som er utenfor skandinavia.

1. 17-19.05: Nordisk mesterskap turn kvinner og turn menn, Sverige

Hvorfor: Her får du se de beste juniorene fra hele skandinavia i aksjon i tilleg så kommer Norge til å være favoritter i flere av dispilinene.



2. 14.06FaceOff, Danmark (Forum Horsens)

Hvorfor: Liker du høy musikk, masse ildkanoner og elementer man ikke ser i hverdagen? Da er det FaceOff du skal dra på. Turnverdens X-Games er beste måte å beskrive det på.



3. 23.06: NM TeamGym Senior, Oslo (Nordstrand Arena)

Hvorfor: Den gjeveste konkurransen å vinne for troppsgymnaster nasjonalt. NM nasjonale klasser viste at det er fler klubber som skal med på leken, det blir spesielt spennende i kvinner og miks. Konkurransen blir også kvalifiseringskonkurranse til Nordisk i November.



4. 28-29.06: NM Senior turn kvinner og menn, Stavanger

Hvorfor: Det norske nivået er økende for hvert år. Det har vært uhyre spennende de siste konkurransene om hvem som stikker av med Norgesmestertittelen. Anbefaler på det sterkeste og ta turen og få med seg denne konkurransen.



5. 09.11: Nordisk mesterskap TeamGym, Drammen

Nordisk på hjemmebane, denne gangen er det Drammen TF som styrer showet. De norske lagene skal helt klart opp å kjempe om medaljer, det blir en hårreisende konkurranse hvor europas beste lag skal konkurrere.



6. 23-24.11: NM TeamGym Junior, Malvik

Det er første gang Malvik arrangerer en konkurranse av dette kaliber, Tronheimsklubben er nok gira på å lage et skikkelig show. Juniorgymnastene har også fått et godt avbrekk fra konkurranser, noe som forhåpentligvis fører til økt vanskegrad hos de fleste. Det er også mange favoritter til å ta tittelen som Norgesmester!

 

Så med andre ord, sett av helgene og opplev gymnastikk i særklasse!