EM TeamGym 2022

Kjøp det offisielle merchandise til EM i TeamGym i Luxembourg her. Det store TeamGym-arrangementet avholdes i år i Luxembourg fra 14.–17. september 2022. Vi er sikre på at det kommer til å bli en fantastisk turnfest etter flere år med koronastengning. Forbered deg med arrangements-merchandise og støtt landet ditt ved å kjøpe den offisielle supporter-tee.

Du kan bla gjennom utvalget her. Varene leveres med den offisielle arrangementslogoen. Du kan se plasseringen av logoen på hvert produkt.

Du har flere leveringsmuligheter når du handler hos oss. Du kan velge å få pakken sendt til adressen din eller til en pakkebutikk nær deg, eller du kan velge å hente pakken din på standen vår på arrangementet i Luxembourg.
Har du spørsmål om størrelse, levering, materialer eller annet kan du alltid kontakte oss på e-post eller telefon.

CHOPAR er Europas ledende leverandør av turnklær til lag

Vi har mange års erfaring innen passform, materialer og kvaliteter. Vi har opp gjennom årene hjulpet mange turnlag til drømmedrakten. Vi utvikler kontinuerlig sortimentet vårt slik at draktene deres får best mulig kvalitet og komfort. Vi har blant annet levert landslagsdrakter til Danmark, Norge, Finland og Tyskland. Se dem på gulvet i september. Hvis vi skal hjelpe dere med drakten deres til EM i september, må dere ikke nøle med å kontakte oss.