Turnklær i høy kvalitetTrendsættende
Dansk designHøy service & rådgivning
Choose language

De 5 beste nyttårsforsettene som turner

11.01.2017

”New year, new me” sier de, det er mange som setter seg nyttårsforsett så hvorfor skal ikke vi lage noen for turnere? Jeg har laget noen forsett som jeg mener du kan dra nytte av som gymnast.

1.“Jeg skal bli god i noe jeg ikke er god i”
-Vi er alle gode på å trene på ting vi er gode til. Jeg føler meg for eksempel sterk i frittstående og tumbling baklengs. Er det noe jeg har store problemer med er det strak med 360 til stift eller araber. Hadde jeg fortsatt vært aktiv gymnast hadde jeg satt meg dette som mål å klare i løpet av 2017. Kanskje du har en svakhet i trampett, bøylehest eller skranke? Sett det som et nyttårsforsett så kommer motivasjonen sigende.


2.“Bedre kondisjon”
-Mange tenker at man ikke har behov for kondisjon i turn, og det er noe rett i det. Vi har ikke så stort behov for mye oksygen til lungene(aerob utholdenhet), men vi har derimot stort behov for oksygen til musklene(anaerob utholdenhet). Hvis du ikke vet hva det er er du bare et googlesøk unna.


3.“Jeg skal bli mer bevegelig”
-Det handler ikke bare om å bli mykere, men få større utslag i leddene. Mange gutter sliter generelt med smidighet og sette seg et forsett om å bli mykere. Det gjør ikke bare teknikken din bedre, men du får også mindre skader. For jenter som allerede er myke burde man jobbe med stabilitet og bevegelighet i hofte og rygg da det er mange i det norske land som sliter med vondter her.


4.“Sosialt forsett”
-Ingen forening eller tropp kan klare seg uten det sosiale aspektet man får i idretten. Jeg anbefaler på det sterkeste at du setter deg et sosialt nyttårsforsett slik at du også kommer på trening for å omgås andre mennesker.


5.“Teknisk forsett”
-Det finnes absolutt ingen gymnast i verden som er 100% riktig teknisk, det er alltid noe man kan bli bedre på. Finn en ting du ønsker å bli bedre på(araber, stift, skru, posisjoner) så har du en større sjanse for å lykkes med det.

Jeg ønsker dere et godt nyttår og la 2017 bli det beste turnåret Norge har sett på lenge :)
Om Chopar

Chopar har laget turndrakter i mer enn 25 år,
og er den største produsent av turnklær i Skandinavia.
Chopar tilbyr deg som den eneste produsent
muligheten til å designe din helt egen turndrakt, du
bestemmer farger, design og stoff.

Frakt og levering

Leveringtid: 5-10 dager (webshop)
Fri frakt ved kjøp over 900,- NOK (Bring)
30 dagers full returrett

Leverandør for de beste

Chopar har leveret turndrakter til Norges landslag
i TeamGym, National Danish Performance Team,
Tysklands landslag i TeamGym og mange flere.
readmore

Kundeservice

+45 97 14 41 43
info@chopar.no
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943