Turndrakt Dame

Den klassiske turndrakten er essensiell og noe alle turnere har et helt spesielt forhold til. Å utvikle den perfekte turndrakten krever disiplin og konstant utvikling av både design, passform og tekniske detaljer. For å sikre alt dette er utvalget vårt av turndrakter utviklet i samarbeid med turnerne selv. I samarbeid med landslaget i turn har vi gjennom en lang prosess utviklet en innovativ passform som skal sikre klær som sitter perfekt i alle bevegelser og situasjoner. Uansett om du ønsker en turndrakt i en klassisk svart farge eller ønsker en annen farge, har drakten de samme gode funksjonene og passformene.

I dag har du også mulighet for selv å være med på å definere din helt egen unike drakt. På en rekke av draktene våre kan du i tillegg til farge også velge en rekke mønstre i strass. Mønstrene er spesielt utvalgt og gir deg en ekstra mulighet for å skille deg ut på gulvet. Flere av draktene våre har en rekke lekre design og mønstre som er designet for å gi en ekstra dimensjon når drakten er i bevegelse. De levende linjene i printene våre gjør at drakten for alvor kommer til live. Foretrekker du en turndrakt i blått, i rosa eller en helt annen farge? Vårt utvalg av stiler har ulike fargetilvalg, slik at du har mulighet til å finne den fargen du ønsker.
Hårstrikker
Available in 10 colors

Godkjent av landslagsturnerne

CHOPAR leverer turnklær til de mange danske landslagene under GymDanmark, noe vi er utrolig stolte av. Med turndraktene våre har vi tatt samarbeidet til nye høyder. Flere landslagsturnere har vært en del av selve konstruksjonen og utviklingen av turndraktene våre. På den måten har vi kunnet tilpasse sømmer, passform og skjæringspunkter. Dermed vet vi at vi har en passform på draktene våre som fungerer for turnere fra øverste hylle. Draktene våre reiser verden rundt med landslagene og vi er stolte over å kunne være med på å representere de danske turnerne på de største scenene. Vi er altid i utvikling og der ser vi GymDanmark som en fantastisk sparringspartner på vår innovative tilnærming til turnklær.