Turnklær i høy kvalitetTrendsættende
Dansk designHøy service & rådgivning
Choose language

Returseddel - Webshop

1. Reklamasjonen- Webshop

Alle varer hos CHOPAR SPORT er kvalitetsvarer. Hvis det skulle være en feil eller mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte oss. Vi vil gjøre alt for å hjelpe deg med reklamasjonen, og du vil som utgangspunkt få reparert eller byttet varen.
Ønsker du å returnere varen pga. reklamasjon eller feillevering, ber vi deg utfylle og sende med vår returseddel sammen med varen din. Varer som returneres på postoppkrav, eller sendes uten porto vil ikke bli mottatt av CHOPAR SPORT med mindre det foreligger en avtale om dette.

Du har iht. kjøpsloven, 2 års reklamasjonsrett. Du vil i utgangspunktet få reparert varen hvis varen er påført synlig fabrikasjonsfeil. Kan varen ikke repareres vil den bli byttet til en ny vare i samme størrelse og modell.  Dette forutsetter selvfølgelig at reklamasjonen er gyldig og at mangler ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annet skadeforvoldende atferd.
Du skal reklamere innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen. Reklamerer du innen 2 uker anses reklamasjonen alltid for å være innen fristen.

2. Returrett

CHOPAR SPORT tilbyr 14 dagers full returrett, gjeldende fra den dagen du mottar varen. Varen returneres ubrukt og i samme stand som ved mottakelse. VIKTIG: Varen byttes kun hvis alle prisetiketter er intakter og forsatt sitter på varen. Dette sikrer deg som kunde at du alltid mottar en vare som er ubrukt.
Det er kjøper som har ansvaret for å betale omkostninger ved en retur av en vare. Alle produkter som returneres skal være forsvarlig innpakket.

Vi anbefaler å returnere varen via GLS eller Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måten er det mulighet for å spore pakken, og fjerne enhver tvil om pakken er kommet frem eller ikke. Det gir deg også mulighet for å etterlyse pakken såfremst utlevering ikke har funnet sted.

3. Bytting av vare

Ønsker du å bytte en vare til en annen størrelse eller farge, skal du returnere varen og lage en ny ordre via webshoppen. Når vi mottar returvaren overføres pengene til din konto innenfor 5 arbeidsdager. Dette sikrer at den ønskete størrelse/farge ikke blir utsolgt i mellomtiden. Varer som returneres på postoppkrav, eller sendes uten porto nekter CHOPAR SPORT å motta.
Tilknyttet fil: File iconReturseddel (25 kB)

Om Chopar

Chopar har laget turndrakter i mer enn 25 år,
og er den største produsent av turnklær i Skandinavia.
Chopar tilbyr deg som den eneste produsent
muligheten til å designe din helt egen turndrakt, du
bestemmer farger, design og stoff.

Frakt og levering

Leveringtid: 5-10 dager (webshop)
Fri frakt ved kjøp over 900,- NOK (Bring)
30 dagers full returrett

Leverandør for de beste

Chopar har leveret turndrakter til Norges landslag
i TeamGym, National Danish Performance Team,
Tysklands landslag i TeamGym og mange flere.
readmore

Kundeservice

+45 97 14 41 43
info@chopar.no
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943