Turnklær i høy kvalitetTrendsættende
Dansk designHøy service & rådgivning
Choose language

Din totale guide til å bli dårlig i turn

06.12.2016

Jeg har laget åtte punkter på hvordan du kan gå på turn uten å utvikle deg. Er du personen som ikke ønsker å bli noe bedre, heller vil lene deg tilbake og se på alle de andre klare nye elementer hver uke er dette innlegget for deg!

1. Husk å alltid kom for sent på trening.
Kommer du for sent så slipper du å få med deg hele oppvarmingen, på den måten blir du ikke fullstendig varm og vil prestere dårligere i apparatene etterpå. Du slipper også peptalken fra treneren før hver trening og har mindre motivasjon når du starter.

2. Gjør du noe med tilbakemeldingen fra treneren? Stopp med det!
Treneren ønsker alltid å gjøre deg bedre som gymnast og vil aldri si noe som gjør det dårligere. Derfor er du nødt til ignorere tilbakemeldingen som kommer. De fleste pleier å bare si ja mens de kikker vekk, da tror treneren at du har fått det med deg og du kan fortsette på det samme nivået.

3. Fortsett med de dårlige teknikkvanene dine.
Liker å skru tidlig eller aldri vente på satsen? Bra! Ved å beholde dårlige teknikkvaner vil du fortsette der hvor du er og ikke bli noe bedre. De som tørr å endre teknikkvanene sine ser altfor god progresjon, pass på!


4. Juks alt du kan på styrketreningen.
Kommer du i god form og blir sterk vil du se betydelig fremgang i hallen. Så det er viktig at du jukser ved å ikke fullføre øvelsene. Heller 5 push-ups mindre, enn en ekstra.

5. Alltid prioriter noe annet enn trening.
Bursdag, kjæreste og andre hobbyer. Det er viktig at disse skal prioriteres på samme tidspunkt som trening. Trenerne kan jo ikke si nei, så her har du muligheten til å sluntre unna. De som er gode setter opp et lite tidsskjema for når de kan gjøre ting og avtaler aldri noe når de vet det er trening. Men ikke gjør det.

6. Ikke sett deg noen mål.
Alle gode gymnaster setter seg mål hver trening, det gjør at de får motivasjon og naturlig gjør det bedre på trening. Det vil vi ikke ha noe av. Bare tenk at du ikke har noe mer å lære og at alt du gjør er 100% riktig, tro meg da kommer du ikke videre :)

7. Aldri ta noen sjanser.
Sørg for å hold deg godt innenfor komfortsonen, ikke ta et museskritt utenfor engang. Hvis du føler sommerfugler i magen når du skal gjøre noe, så ikke gjør det, det betyr at du drar deg ut av komfortsonen, og det er der alle de gode gymnastene er.

8. Trekk deg, HELE TIDEN!
Si du kommer løpende nedover trampetten eller skal til å gjøre en flikk-flakk på bom. Da er det veldig viktig at du trekker deg og ikke prøver. Du kan kanskje gjøre en eller to i løpet av treningen, men med for mange gjentagelser så blir du bedre.
Jeg håper du har lest innlegget med en fin sarkastisk tone og kanskje kjenner deg igjen i noen ting. Vel, hvis du lurer på hvordan du skal bli god i turn så er det bare å gjøre det rake motsatte av hva jeg har skrevet :)
Om Chopar

Chopar har laget turndrakter i mer enn 25 år,
og er den største produsent av turnklær i Skandinavia.
Chopar tilbyr deg som den eneste produsent
muligheten til å designe din helt egen turndrakt, du
bestemmer farger, design og stoff.

Frakt og levering

Leveringtid: 5-10 dager (webshop)
Fri frakt ved kjøp over 900,- NOK (Bring)
30 dagers full returrett

Leverandør for de beste

Chopar har leveret turndrakter til Norges landslag
i TeamGym, National Danish Performance Team,
Tysklands landslag i TeamGym og mange flere.
readmore

Kundeservice

+45 97 14 41 43
info@chopar.no
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943